Ik vond de Rots & Water training..

E-mail 7. sep, 2014

Jessy

Ik vond het heel leuk. Ik heb de tunnel houding en de strandhouding geleerd. Ik vond het leuk dat we een kaartje kregen en ik vond het heel leuk om het plankje door te slaan. Ik heb geleerd hoe je om moet gaan met pesters. Soms was het ook wel spannend.

E-mail 7. sep, 2014

Amy

Ik vond de spelletjes heel leuk en de kaartjes die we kregen. Ik had coole kikker en goed vriend en ik ben sterk gekregen. Ik heb geleerd hoe ik moet reageren als ik gepest word. Ik vond de blaadjes invullen ook leuk. Het plankje doorslaan vond ik het
leukste.

E-mail 1. sep, 2014

Dionne

Onze dochters van 9 en10 hebben rots en water gedaan. Ze waren er heel serieus in, vonden het fijn om gehoord en geholpen te worden met problemen in omgang met anderen waar ze tegen aan liepen.

E-mail 27. jul, 2014

deveny

Ik vond de training leuk , ik vind dat ik er sterker door ben geworden en meer zelfvertrouwen heb gekregen en het pesten op school is gestopt.

E-mail 27. jul, 2014

ingeborg en ferry

Wij hebben onze dochter rots en water laten doen en gemerkt dat ze er sterker uitkwam. Wat ons het meest verbaasde was dat ze het plankje hout in een keer door sloeg met haar vuist.

E-mail 24. jul, 2014

Valerie

Rots en Water was zeker een succes voor mij! Ik heb door deze training meer zelfvertrouwen gekregen en het is ook nog eens leuk!

E-mail 28. mei, 2014

Siemen

Ik vond de rots en water ten eerste leerzaam en tegelijkertijd leuk want ik heb er veel van geleerd en ben er zeker sterker door geworden ik kom meer voor me zelf op en raad het zeker andere kinderen en volwassen aan om de cursus te gaan volgen.

Meest recente reacties

Deel deze pagina